Activiteiten

Judoclub Zenshin Activiteiten

 

Alle bekende data voor de activiteiten staan achter in het clubblad in de kalender of zullen tijdig en duidelijk bekend gemaakt worden via een elektronische nieuwsbrief en mondeling op de training.

Het is echter ook mogelijk dat een aantal van de onderstaande activiteiten nietaan bod komen dit jaar en dat niet vermelde activiteiten wel gedaan worden.

 

Judo examens:

De judoka laat zijn technische vorderdingen zien tijdens een examen. Indien ergenoeg vooruitgang is, zal deze beloond worden met een slip of band.

 

Clubkampioenschappen:

De clubkampioenschappen van judoclub Zenshin zullen eind maart / begin april plaatsvinden in de gymzaal van Nunhem. Hier zullen de judoka’s voor de eerste plek in hun categorie strijden.

 

Eindactiviteit:

Onze befaamde eindactiviteit zal de laatste les van het seizoen plaatsvinden.Altijd veel plezier, nog meer lol en één groot feest.

 

Sinterklaas:

Wie zoet is krijgt lekkers……… 🙂

 

Schaatsen:

In de kerstvakantie zullen de judoka’s hun balans op de proef stellen tijdens het schaatsen.

 

Carnaval:

Tijdens de carnavalsles zullen alle drie de groepen gelijktijding “les” hebben in carnavalsverkleding.

 

“Matten met ouders”:

Judo is niet makkelijk… ook al lijkt dat soms wel voor de mensen die langs de mat staan. Daarom mogen de judoka’s hun ouders een keer uitnodigen om mee te  doen met de les. Deze zal natuurlijk aangepast worden aan het kunnen van de ouders.

 

“Neem een vriendje mee”:

Ter promotie van het judoën en werving van mogelijke nieuwe leden.

 

“The Dark Zenshin”:

Heel spannend… en geweldig om aan deel te nemen. Voor de rest nog helemaal geheim en elke keer anders. Durf jij het aan..?

 

Kijkdagen:

Vooraf vastgestelde dagen dat ouders mogen blijven kijken. Tijdens de normale lessen willen wij de ouders vriendelijk verzoeken niet bij de les aanwezig te  blijven. Dit in het belang van uw kind en om de rust tijdens de lessen niet te verstoren.

 

Uitwisselingen:

In samenwerking met andere verenigingen zal er geprobeerd worden om uitwisselingen tussen de clubs te regelen. Zij komen een keer bij ons op bezoek en  wijeen keer bij hun.

 

Het Spekken van de Clubkas:

Ouders en fanatiekelingen die ideeën hebben om onze clubkas te spekken, zijn van harte uitgenodigd deze te delen met het bestuur. Onze Activiteitencommissie  ziet jullie ideeën  graag tegenmoet.